Hozzávalók:
1/2 kg csirkehús,
2,5 l víz,
tárkony,
só,
3 gerezd fokhagyma,
sárgarépa,
fehérrépa,
zeller,
karalábé,
karfiol,
zöldborsó,
0,25 l tejszín,
pár csepp citromlé
Elkészítése:
A csirkehússal és vízzel megtöltöttem a lábasomat. Tettem bele elég sok tárkonyt (egy kis kupac volt a tenyeremben), sót, 3 gerezd fokhagymát. Amikor a hús majdnem kész volt, beletettem az apróra vágott zöldséget. Mikor épp jó volt, a konzerv zöldborsót. Amikor az egész készre fõtt, kivettem a farhátat (csak a melle maradt benne), tejszínes habarással sûrítettem. Cseppentettem bele egy kis citromlevet.
Elkészítése:
A csirkehússal és vízzel megtöltöttem a lábasomat. Tettem bele elég sok tárkonyt (egy kis kupac volt a tenyeremben), sót, 3 gerezd fokhagymát. Amikor a hús majdnem kész volt, beletettem az apróra vágott zöldséget. Mikor épp jó volt, a konzerv zöldborsót. Amikor az egész készre fõtt, kivettem a farhátat (csak a melle maradt benne), tejszínes habarással sûrítettem. Cseppentettem bele egy kis citromlevet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése