Hozzávalók:
10 dkg csirkemell,
3 ek. víz,
1-2 chilipaprika,
só,
1 avokádó,
1-5 gerezd zúzott fokhagyma,
1 l csirkehúsleves
A díszítéshez korianderzöld
Elkészítése:
A csirkehúst nagyon vékony csíkokra metéljük, és a húslevesben puhára fõzzük. A chilipaprikát kimagozzuk, darabokra vágjuk, és a fokhagymával meg 3 kanál vízzel együtt mozsárban összetörjük. Beletesszük a levesbe, megsózzuk, és 5 percig fõzzük. Az avokádót meghámozzuk, csíkokra vágjuk, a leveshez adjuk, és pár perc alatt összefõzzük. Akkor van készen, ha az avokadószeletek feljönnek a leves felszínre. Friss korianderzölddel meghintve tálaljuk.
Elkészítése:
A csirkehúst nagyon vékony csíkokra metéljük, és a húslevesben puhára fõzzük. A chilipaprikát kimagozzuk, darabokra vágjuk, és a fokhagymával meg 3 kanál vízzel együtt mozsárban összetörjük. Beletesszük a levesbe, megsózzuk, és 5 percig fõzzük. Az avokádót meghámozzuk, csíkokra vágjuk, a leveshez adjuk, és pár perc alatt összefõzzük. Akkor van készen, ha az avokadószeletek feljönnek a leves felszínre. Friss korianderzölddel meghintve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése