Töltött pizza
Hozzávalók:
½ csomag kész pizzatészta 2 evőkanál olaj 1 zacskó rucolasaláta 1 gerezd apróra vágott fokhagyma 10 dkg reszelt Pannónia sajt 10 dkg reszelt Karaván sajt 1 dl tejföl
Elkészítés:
1 evőkanál olajat felhevítünk a serpenyőben, és ha már forró, beledobjuk a rucolasalátát. 2-3 perc alatt, erős tűzön, kavargatva kicsit megroppantjuk, majd az utolsó percben hozzáadjuk a fokhagymát. Lehúzzuk a tűzről, és félretesszük. Összekeverjük a kétféle sajtot és a tejfölt, majd hozzákeverjük a fokhagymás rucolát. Sózzuk, borsozzuk. A pizzatésztát vékonyra kinyújtuk, és a közepére halmozzuk a tölteléket. Ezután a tésztát, mint egy könyvet, becsukjuk, azaz az egyik felét a másikra fordítjuk. A széleket jól összenyomkodjuk, és a töltött pizzát rátesszük egy kiolajozott sütőlemezre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése