Pizzás kalács
Hozzávalók:
1/2 kg liszt 2 dg éleszto mokkáskanál só 1dcl olaj 2 kanál tejfol langyos víz szugseg szerint 2kinyomos sajt 1fej voroshagyma kecsap 25dkg szalámi
Elkészítés:
A kelt tésztat bedagasztjuk .amig megkel elkészitjuk a tolteléket:aprora vagott hagymát elkeverjuk az aprora kockázott szalámival,majd asajttal és annyi kecsappal hogy kenheto masszat kapjunk.ízlés szerit fuszerezhetjuk. A megkelt tesztát kétfelé osztjuk,kinyújtjuk és a fele masszát bekenjuk.Még kecsappal megkenjuk,mielott feltekerjuk mint a kalácsot (igyekezzuk jo szorosra)majd 2cm szélesre felszeleteljuk,és így rakjuk a tepsire,gyonyoru,látványosra megsul,olyan lesz mint a rózsa,és nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése