2007. december 8., szombat

Csirkecombok hagymaágyon [húsétel]

Csirkecombok hagymaágyon

Hozzávalók:

4 db egész comb 6 nagy fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 150 g húsos szalonna örölt pirospaprika só bors olaj

Elkészítés:

Combokat mossuk és szárítsuk meg.Sózzuk borsozzuk be,majd szórjuk be pirospaprikával.Serpenyöben olajon,hirtelen piritsuk meg a combok mind2 oldalát.Zsírral kikent tüzálló tál aljára tegyünk a felkarikázott fok-,és vöröshagymából.Erre jön a comb,majd a maradék hagyma.Borsozzuk be,öntsünk alá kb 200ml vizet,es lefedve süssük 30percig.Vegyük ki a sütöböl,tegyük a tetejére a szalonnaszeleteket,es vissza a sütöbe 8 percre,anélkül h lefednénk.

Nincsenek megjegyzések: