2007. december 8., szombat

Csirke ananászosos édes-savanyú mártással [húsétel]

Csirke ananászosos édes-savanyú mártással

Hozzávalók:

500g csirkemell(pulykamell) 1 doboz ananasz kompot pirosarany(csipos) savanyu uborka kb 8-10 darab 3 kanal liszt 250g csiga laska

Elkészítés:

A csirkemellet felcsikozni es egy pici olajban es vizben megparolni.Az ananasz levet leszurni es felretenni.A savanyu uborkat felvagni kicsi kockara.Mikor megvan a csikemell hozza kell tenni a 3 kanal lisztet es az ananasz levet,ha nem eleg az lehet vizzel vegyiteni.Amikor ez ossze alt hozza tenni az ananaszt es az uborkat.Miutan fellobant a tuzet lezarni es izles szerint izesiteni(so,bors) majd hozza tenni a pirosaranyt ezt is izles szerint. Ha megvan laskat megfozni es evel talalni.

Nincsenek megjegyzések: