Újhagymás szendvicskrém
Hozzávalók:
1 csomó újhagyma 1 csomó metélőhagyma 250 g soványtúró 250 g tejszines friss sajt 2 ek tejföl 1 ek vagdalt vegyes zöldfűszer só frissen őrölt bors
Elkészítés:
Az újhagymát letisztitjuk,megmossuk, lecsöpögtetjük,és vékony karikákra vágjuk.A metélőhagymát leöblitjük,leitatjuk és felkarikázzuk. A túrót a tejszines friss sajttal és tejföllel krémesre keverjük. A felkarikázott újhagymát, metélőhagymát,valamint a zöldfűszereket belekeverjük,sóval és borssal fűszerezzük. A kész szendvicskrémet 2 tisztára mosott,száraz üvegbe töltjük,jól lezárjuk és hűtőbe tesszük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése