2007. december 8., szombat

Csirkemellfilé őszibarackkal [húsétel]

Csirkemellfilé őszibarackkal

Hozzávalók:

40 dkg csirkemellfilé 5 dkg vaj 1 konzerv őszibarack fél citrom leve 5-6 dkg dió só

Elkészítés:

A csirkemelleket újjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Amikor majdnem kész, a barackot cikkekre vágjuk és hozzáadjuk. Beledobjuk az apróra vágott diót és rányomjuk egy fél citrom levét. Az egészet egy kicsit még összesütjük, hogy a barack levet eresszen. (szaftos legyen)Tanácsok:Tálalhatjuk rizzsel, krumplipürével, de én szoktam sült krumplival is. Fejessalátát adhatunk mellé, de anélkül is finom.

Nincsenek megjegyzések: