2007. november 20., kedd

Sárgabarackos muffin

Sárgabarackos muffin
Hozzávalók:
20 dkg margarin,
15 dkg cukor,
1 zacskó vaníliás cukor,
csipetnyi só,
5 tojás,
30 dkg liszt,
3 csapott ek. étkezési keményítő,
3/4 zacsi sütőpor,
10 dkg marcipánmassza,
12 fél sárgabarack (lehet befőtt is).

Elkészítés:
A vajat a cukorral, van. cukorral kikeverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A keményítővel, sütőporral elkevert lisztet hozzákeverjük, végül pedig a felkockázott marcipánt. 2/3 részig töltjük a formákat, és a tetejükre ültetjük a fél sárgabarackokat. 200 C-on 20-25 perc alatt lesz készen. A tetejét vékonyan megkenhetjük lekvárral, bevonócsoki-csíkokkal díszíthetjük.

Nincsenek megjegyzések: