2007. november 20., kedd

Brownie

Brownie
Hozzávalók:
26 dkg finomliszt
6 dkg mogyoró
6 dkg cukor
4 dkg reszelt csokoládé
2 evőkanál kakaópor
2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
1 tojás
0,8 dl olaj
1,25 dl csokoládészósz
1,8 dl író (kefír)

Elkészítés:
A sütőt 160 °C-ra előmelegítjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a kakóval, a szódabikarbónával, a mogyoróval és a reszelt csokival. A tojásokat az olajjal, a cukorral, az íróval és a csokoládészósszal habosra keverjük, és hozzáadjuk a lisztes keveréket. A tésztát a formákba töltjük, és kb. 20-25 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések: