2007. november 20., kedd

Burgonyás-sajtos muffin

Burgonyás-sajtos muffin
Hozzávalók:
150 g szitált liszt,
1 ½ tk sütőpor,
½ tk só
½ tk szódabikarbóna,
100 g burgonyaszirom,
100 g reszelt sajt + 50 g a tetejére,
1 csokor apróra vágott metélőhagyma,
őrölt szerecsendió,
bors,
paprika
1 tojás,
200 ml tej,
50 ml olaj,
200 g tejföl

Elkészítés:
Egyik tál: liszt, sütőpor, só, szódabikarbóna, burgonyaszirom, reszelt sajt, metélőhagyma, szerecsendió, bors, paprika
Másik tál: tojás, tej, olaj, tejföl
Összekeverjük a kétféle hozzávalótípust, formába töltjük, a tetejét is megszórjuk reszelt sajttal, 180 C-on 15-20 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések: