Hozzávalók:
30 deka marhacsont, 4 deka vaj, 3 deka liszt, zöldpetrezselyem, só és 1 deci tejfel.
Leírás:
A ferdén vágott zöldbabot 30 percig 1½ liter vízben s külön a csontot 2½ órán át fõzzük. Azalatt világos rántást készítünk, melybe egy evõkanálnyi reszelt vöröshagymát, vágott zöldpetrezselymet és egy kávéskanálnyi paprikát teszünk s aztán feleresztjük a csontlével s beforraljuk. Tálalásnál tejfellel ízesítjük.
A ferdén vágott zöldbabot 30 percig 1½ liter vízben s külön a csontot 2½ órán át fõzzük. Azalatt világos rántást készítünk, melybe egy evõkanálnyi reszelt vöröshagymát, vágott zöldpetrezselymet és egy kávéskanálnyi paprikát teszünk s aztán feleresztjük a csontlével s beforraljuk. Tálalásnál tejfellel ízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése