2007. november 22., csütörtök

Csirkemell leves [leves]

Csirkemell leves
Hozzávalók:
2-3db csirkemell, 1-1 szál sárgarépa és fehérrépa, kis szelet kelkáposzta, 6db csirkemáj, 1 adag leveszöltség, a csirkemellcsont, és egy kevés levestészta.

Elkészítés:
Hidegvízbe fölteszem főni a csontot,ha felforr leszedem a habját, beleteszem a zöltségeket, a csirkemelleket kikloffolom és enyhén sózom. A kelkáposzta levélből egyet ,egyet terítek a húsra majd a vékonyra vágott zöltségekből is teszek rá. az enyhén megpirított májakat is ráhelyezem a húsokra és ha kész feltekerem őket.alufóliába betekerem és beleteszem a levesbe. Kb.60-70 percet főzöm,kiveszem a levesből a húsokat és kicsomagolom. Ferdén szeletelem és tálaláskor egy kis kifőtt levestészta kíséretében a levesbe teszem. Nagyon finom és látványnak sem utolsó.

Nincsenek megjegyzések: