Bábolnai töltött csirkemell
Hozzávalók:
2 csirkemell 4 csirkemáj 1 evőkanál zsír 1 tojás 1 zsemle 1 kis fej vöröshagyma 1 késhegynyi őrölt bors 1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld 1 teáskanál ízesítő
Elkészítés:
A csirkemelleket félbevágom, és a csont mellett fenyitom.A csirkemájat a zsíron megsütöm.A beáztatott zsemléből a tojással, a vöröshagymával, a fűszerekkel tölteléket készítek.A felnyitott csirkemelleket úgy töltöm meg, hogy a csirkemájakat egészben helyezem a töltelék közepébe.Az egészet sütőben pirosra sütöm.Sült burgonyát és kompótot adok hozzá.Tálaláskor a csontról leveszem és felszeletelem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése