2007. november 26., hétfő

Almás ananászos csirke [húsétel]

Almás ananászos csirke

Hozzávalók:

5-6 csirke comb,5 szem alma,nyers krumpli(burgonya),békon szalona.esetleg ananász,15dk vaj,1 nagy tejföl,2db tojás,só bors füszerek.

Elkészítés:

nagy méretü edény nem árt ha jénai tetövel kivajazni a szalonát az aljábatenni rá a combokat amit elözöleg füszereztünk 1 sorba a burgonyát meg hámozni fel karikázni az almát szintén magházatkivágni.A combokra almakarikákat majd a burgonya karikákat.ez igy tovább mindenböl egy sor alegvégén atetejére burgonya karikakerül,akiszereti édessebben asztehet közéananásztis.Be a sütöbe nem kelelömelegiteni45 percig közepes lángon.majd a 2 tojást a tejfölbe ütni és jol elkeverni és a tetejére önteni majd tetönélkül még 15 perc nem árt megnézni a combok puhaságát.

Nincsenek megjegyzések: