2007. november 26., hétfő

Baconszalonnás csirkemell [húsétel]

Baconszalonnás csirkemell

Hozzávalók:

60 dkg csirkemell 20 dkg bacon 20 dkg juhsajt 4 szelet sajt 4 gerezd fokhagyma oregano só bors 1 csokor petrezselyem olívaolaj burgonyapüré pehely 10 dkg vaj 1 l tej Mártáshoz: 3 gerezd fokhagyma 2 evőkanál paradicsompüré petrezselyem 40 dkg mascarpone sajt bors oregano 1 db kis chilipaprika

Elkészítés:

A baconszeleteket egymás mellé tesszük, a csirkemellet keresztben ráterítjük. Sóval, borssal, oreganóval és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Rátesszük a szeletekre vágott fokhagymát és a juhsajtot, erre ráborítjuk a sajtszeleteket, majd az egészet feltekerjük.

Nincsenek megjegyzések: