2007. november 26., hétfő

Alufóliában sült gombás csirkecomb [húsétel]

Alufóliában sült gombás csirkecomb

Hozzávalók:

2 db csirkecomb, 2 nagy fej vöröshagyma, 25 dkg gomba, ízlés szerint só és törött fekete bors

Elkészítés:

A combokat a forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön, bõrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom, és lazán becsomagolom. Elõmelegített, forró grillsütõbe vagy gázsütõbe teszem a négy csomagot. Az elsõ oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

Nincsenek megjegyzések: