2007. december 7., péntek

Brokkolis-sonkás csirkemell [húsétel]

Brokkolis-sonkás csirkemell
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell szeletek, 50 dkg brokkoli, 15 dkg sajt, 2-3 dl tejszín, 6-8 szelet gépsonka só, bors és ízlés szerint fûszerek

Elkészítés:
A brokkolit rozsaira szedjük, egy jenait kivajazunk, és a brokkolival beterítjük az aljat. A húst ízlés szerint fûszerezzük, és egymás mellé ráfektetjük a brokkolira, majd a húsra a sonka szeleteket. A tejszínt ráöntjük a sonkára, a tetejére rászórjuk a reszelt sajtot és lefedjük alufóliával a jenait. Ezután kb 30-40 percig pároljuk az alufólia alatt, majd alufólia nélkül egy kicsit megpirítjuk a tetejét.

Nincsenek megjegyzések: