2007. december 7., péntek

Búbos hús [húsétel]

Búbos hús
Hozzávalók:
1 kg hús szeletelve,lehet sertés,csirkemell,pulykamell 2 zsemle beáztatva kicsavarva, 1 hagyma apróra vágva párolva 1 kis doboz májkrém, v. csirkemáj 5 dkg füstölt szalonna, 2 tojás, 10 dkg gomba apróra vágva zsir, pirospaprika petrezselyem apróra vágva só,bors reszelt sajt

Elkészítés:
A hús szeleteket kicsit kiveregetjük,megsózzuk,és tepsibe fektetjük.A szalonnát kiolvasztjuk,megpároljuk a hagymát rajta,és a hozzá valókból összeállitjuk a tölteléket.A hús szeletekre halmozzuk,megszórjuk a reszelt sajttal,lefóliázzuk,és megsütjük.A sütés vége felé a fóliát levéve,megpiritjuk a tetején a sajtot.

Nincsenek megjegyzések: