Hozzávalók:
szemelyenkent
-25 dkg marhahus
-2fej krumpli
-2 repa
-1 fej voroshagyma
Az egeszhez 3-4 baberlevel, kakukkfu, olaj, so bors, vorosbor.
Fozes elotti este a hust beaztatom vorosborba a kakukkfuvel es a baberlevellel.
Elkészítés:
Elkeszites;
A hagymat felapritom, es uvegesre piritom, majd tanyerba kiszedem es ugyanebben ugyanebben az edenyben
megpiritom a gyufasdoboznyi nagysagura apritott hust, *az elozo esti borpacot ne ontsd ki ebben fozzuk meg a hust*
Mihelyst megpirult a hus, ontsd hozza a pacot,onts fel vizzel, add hozza a fuszereket,ehhez ujra hozzaadom a mar elopiritott hagymat, a megtisztitott es felapritott repat, majd a kruplit./en a zoldseget csak kb 1 oraval azutan adom hozza hogy a hus mar forr igy a krumpli nem fo szet/.Ezt fozom 2-3 oran at kuktaban, igy a hus nem szarad ki.
Mire a hagyma szetfo, a hus is kesz.
Vegul fozz hozza szarvacska tesztat, es ugy eszik mint mi a porkoltet, eloszor tesztat es arra ra a levet es a hus es a zoldsegek.
Jo etvagyat.
Tanácsok:
ez sajna nem fogyizos kaja, de isteni finom
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: nagyon sok gramm
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése