Hozzávalók:
2 szál véres
2 szál májas hurka
2 szál nyers kolbász
1 szál lángolt kolbász
zsír,
fokhagyma,
só
Elkészítés:
A hurkát, kolbászt megmosom, a hurkákat fél órára langyos vívbe áztatom. Közben sóban megtörök 2-3 gerezd fokhagymát, és belekeverem 1 dl vízbe.
Kizsírozott tepsibe fektetem a hurkát, kolbászt, vékony hústűvel megszurkálom, tetejüket is megzsírozom. Aláöntöm a fokhagymás vizet, előmelegített sütőben, de a legkisebb fokozaton sütöm, amíg megpirul. Kb. 5 percenként megforgatom és megszurkálom.
Tanácsok:
Kiskocka krumplival és párolt káposztával vagy párolt savanyúkáposztával tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése