Pizzatészta 2.
Hozzávalók:
- 1 1/2 cs teljes õrlésû barnaliszt- 1 cs fehérliszt- 1 tk só- 2 dkg élesztõ- 1 dl langyos víz- 1 tk méz- 1-2 ek olaj- annyi langyos víz, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk
Elkészítése:
Az élesztõt a mézzel elkevert langyos vízben megfuttatjuk, majd hozzáöntjük a liszthez, amibe már belekevertük a sót. Ezt a szükséges mennyiségû vízzel tésztává gyúrjuk, megkelesztjük, majd kinyújtjuk, beletesszük a pizzaformába, villával megszúrkáljuk, majd rátesszük a tetejére a paradicsomszószt és a zöldségeket. A tetejét sajtszósszal öntjük le.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése