Hozzávalók:
80dkg hús szeletelve
bacon szalonna
30-40dkg gomba
3-4 fej hagyma
majoranna
só
bors
Elkészítés:
Ezt az ételt ajánlott kuktában elkészíteni,de lábosban is jó.
A kukta alját bacon szalonnával kibéleljük.
Úgy tesszük le a hozzávalókat mint a rakottasokat.
A szalonnára tesszük a vékonyra kivert hússzeleteket,erre bőven teszünk szeletelt hagymát,szeletelt gombát,megszórjuk majorannával,újból következik a hús,a tetejére hús kerüljön,amit bacon szalonnával borítunk be,legvégül 4-5 karika kolbászt.A hagyma és a gomba levet enged,ebben párolódik meg,ettől finom,hogy sem víz,sem zsiradék a szalonnán kívül nem kell hozzá.
Tanácsok:
Forrás után lassú tűzön kb 50 perc alatt kész.
Párolt zöldség jól illik hozzá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése