Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
* 6-7 szelet, ujjnyi vastag marhafelsál
* 1 nagy fej fokhagyma
* só, bors, majoranna
* olaj a sütéshez
Elkészítés:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. Forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, csak éppen hogy megkapja, majd megszórjuk a majorannával és felöntjük egy kis vízzel. A fokhagymát karikázzuk, rászórjuk a húsra, majd lefedjük és mérsékelt tűzön pároljuk, míg a hús meg nem puhul. (Időnként öntsünk alá egy kis vizet, nehogy leégjen, de mindig csak keveset!) Elég sok idő kell neki, de finom szaftos, könnyű sült lesz belőle.
Köretként burgonyapüré vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.
Tanácsok:
jo étvágyat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése