Hozzávalók:
60dkg karaj
Só
1 mokkás kanál őrölt bors
4 vékony bacon szalonna 1 fej vöröshagyma
10dkg reszelt márványsajt
5dkg füstölt kolbász
3dl tejszín
3dl ketchup
Elkészítés:
A hús mindkét oldalát hírtelen átsütöm!
Kikent tűzálló tál aljára egymás mellé terítek 4 szelet húst. Megsózom meghintem borssal 1-1 angolszalonnát rakok rá, beborítom hagymával megszórom a reszelt sajt felével, majd rátesszük a kolbászt. A tejszínbe keverem a ketchupot és a maradék reszelt sajtot, kevés sót, cukrot és ezt a mártást rálocsolom a húsra. Forró sütőbe tenni. Közepes lángon sütjük, de a sütés befejezte előtt 10 percel levenni a fedőt, és az étel tetejét pirosra píritani. Az alján sűrű mártásnak kell maradnia!
Elkészítési idő: 35 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése