Borzas csirkemell 3.
Hozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg trappista sajt reszelve
1 nagy doboz tejföl
5 db tojás
8-10 gerezd fokhagyma
só
bors
ételízesítő
liszt
Elkészítés:
A felszeletelt,kivert melleket sózzuk, a felvert tojásokba sót, sajtot teszünk. A tefölt tálba öntjük, egy nyers tojást keverünk bele. Ételízesítőt, borsot, az apróra vágott fokhagymát belerakjuk, tálalásig hűtőben tartjuk. A csirkemelleket lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatjuk, amit még egyszer megismétlünk, és forró olajban kisütjük. Ha kisült, a fokhagymás tejföllel meglocsoljuk, sajttal meghintjük, rizzsel tálaljuk.
Tanácsok:
A fokhagymás tejfölt akár szósznak is lehet használni kethup vagy majonéz helyett sült burgonyához.
Elkészítési idő: 35 perc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése