Rántott palacsinta
Hozzávalók:
palacsintatészta:gombahagymaparadicsom sûrítménybazsalikomcukor
A rántáshoz:liszttojásprézli
Elkészítése:
A palacsintatésztát elkészítjük, de oda kell figyelni, hogy ez nem édesség, hanem egy alap a déli ebédhez, ezért sósnak kell lennie nem édesnek! A gombát a hagymával megfõzzük, majd egy milánói alaphoz hasonló szószt csinálunk belõle. Arra kell törekedni, hogy a szósz édes legyen és sûrûbb, mint a milánói szósz.A palacsintát megtöltjük ezzel a szósszal, a palacsinta szárnyát egy kis tojássárgájával bekenjük, hogy összetapadjon. Utána bepanírozzuk és mint a rántott húst kirántjuk. Ne bõ olajban süssük, mert egészségtelen és megszívja magát olajjal és elázik. Ajánlom a teflon edényt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése